Foodtruck & Catering op locatie
 

Foodtruck & Catering op locatie

Foodtruck: Ons assortiment bestaat uit verschillende ambachtelijke en eerlijke producten uit de Mexicaanse Keuken. Heerlijk eten om zelf van te genieten of om te delen. Per evenement wordt gekeken welke gerechten we serveren naast onze alom bekende en heerlijke Nachos. De gerechten sluiten goed aan bij het seizoen, de doelgroep en het type evenement.  Of het nu voor 40 personen is of voor 40.000, wij kunnen een snelle doorlooptijd garanderen.

Vanwege de Twentse roots spelen de juiste prijs, de juiste kwaliteit tegenover de juiste hoeveelheid een belangrijke rol. Heerlijk betaalbaar eten dat met liefde en passie is bereid en waar u graag voor terug komt! 


Catering op locatie: Naast het feit dat u ons tegen kunt komen op de leukste festivals, kunnen wij ook de catering verzorgen van uw feest, bedrijfsfeest, themafeest, huwelijk of ander jubileum. Compleet naar uw eigen wensen verzorgen wij de catering. Of het nu gaat om enkele borrelplanken, hapjes, een complete maaltijd of buffet, wij verzorgen dit graag voor u. Wilt u de verzorging van een compleet feest of denkt u aan een bepaald thema, wij denken graag met u mee! Daarnaast houden we natuurlijk rekening met dieetwensen en een eventuele voedselallergie.  

Wilt u Las Hapas ook op uw feest? Neemt u dan contact met ons en dan bespreken we de mogelijkheden.